Kogekunst

Kogekunst

er siden med favorit opskrifter

My kitchen is clean enough to be healthy and dirty enough to be happy.!

Appelsin- og lynghonningstegt andebryst

Hummere

Friske hummere bliver forvandlet til et lækkert måltid, som gratineret hummer. (opskriften findes på Alletiders kogebog)

Fyldt kalkun bryst

på bund af: 1 persillerod, 1 pastinak, 1 gulerod forkogt i 10 min, så skåret i tern, sammen med en stilk bladselleri og lidt vand.

Et kalkunbryst skæres op uden at det går fra hinanden, krydres indvendig

med flagesalt, peber, rosmarin, så lægges 6 skiver serano eller schwarts-

wald skinke og 3 stilke blegselleriog foldes herom og snøres eller lukkes med kødnåle. Så ind i ovn 200 grader varmluft i en time og en mager velsmagende ret er klar til at blive serveret med salat.

En klassisk wienerschnitzel

af kalve inderlår og med tilbehør peberrod og capers leveret fra min gamle arbejdsplads Carlsens Peberrod A/S.

Kylling i butterdej

Dette er let mad, forkogt kylling og broccoli i red

cheddar ostesauce, i en med butterdej foret

ovnfast form, gratineres i ovn i 50 min ved

200 grader og serveres med salat.

Langtidsstegt lammekølle.


Så blev det påske og tiden er kommet til at servere lækker lammekølle,

køllen på billedet er lavet efter opskrift uploaded af  "Mads Madsvin"

som du finder på " Madsvin.com".

Følger du opskriften så er resultatet, så englene synger.

Engelsk Te


Taylors of Harrogate

YORKSHIRE TEA

Decaf


er vores favorit te i England, den er fyldig og velsmagende, hvad enten den serveres som

breakfast te om morgenen eller til hightea om eftermiddagen. 

Det er en prisbillig te, som ikke holder dig vågen den halve nat.

Der skal også lige være plads til

"Single Sommermad"