Kogekunst
er siden med favorit opskrifter
My kitchen is clean enough to be healthy and dirty enough to be happy.!
Appelsin- og lynghonningstegt andebryst
Hummere
Friske hummere bliver forvandlet til et lækkert måltid, som gratineret hummer. (opskriften findes på Alletiders kogebog)
Fyldt kalkun bryst
på bund af: 1 persillerod, 1 pastinak, 1 gulerod forkogt i 10 min, så skåret i tern, sammen med en stilk bladselleri og lidt vand.
Et kalkunbryst skæres op uden at det går fra hinanden, krydres indvendig
med flagesalt, peber, rosmarin, så lægges 6 skiver serano eller schwarts-
wald skinke og 3 stilke blegselleriog foldes herom og snøres eller lukkes med kødnåle. Så ind i ovn 200 grader varmluft i en time og en mager velsmagende ret er klar til at blive serveret med salat.
En klassisk wienerschnitzel
af kalve inderlår og med tilbehør peberrod og capers leveret fra min gamle arbejdsplads Carlsens Peberrod A/S.
Kylling i butterdej
Dette er let mad, forkogt kylling og broccoli i red
cheddar ostesauce, i en med butterdej foret
ovnfast form, gratineres i ovn i 50 min ved
200 grader og serveres med salat.
Langtidsstegt lammekølle.
Så blev det påske og tiden er kommet til at servere lækker lammekølle,
køllen på billedet er lavet efter opskrift uploaded af "Mads Madsvin"
som du finder på " Madsvin.com".
Følger du opskriften så er resultatet, så englene synger.
Engelsk Te
Taylors of Harrogate
YORKSHIRE TEA
Decaf
er vores favorit te i England, den er fyldig og velsmagende, hvad enten den serveres som
breakfast te om morgenen eller til hightea om eftermiddagen.
Det er en prisbillig te, som ikke holder dig vågen den halve nat.
Der skal også lige være plads til
"Single Sommermad"